Mijn naam is Anneke Treffers – van der Meijden, ben 28 jaar en woon samen met mijn man en 2 dochters, Maud en Benthe in Eethen. Onze beide dochters gaan op dinsdag en vrijdagochtend naar De Schat.

Maud gaat vanaf September 2019 naar school dus dan naar de BSO.
Ik merk aan beide dat ze het erg leuk vinden en met plezier naar De Schat gaan.

Ik heb mij aangemeld voor de oudercommissie om op de hoogte te zijn van zaken die spelen. Op deze manier is het leuk om betrokken te zijn bij het KDV, ouders en leidsters.

Vragen, opmerkingen, suggesties, klachten kun je altijd bij ons kwijt.

Ik ben zelfstandig ondernemer en heb een software-bedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met het aan elkaar koppelen van verschillende gegevens en systemen, zodat werkprocessen slimmer of sneller worden. Ook heb ik een passie voor alternatieve energie zoals electrisch rijden, zonnepannelen en warmtepompen.|

In Eethen ben ik bekend van ‘de Witte Tesla’ waarover ik ook vlog (‘Talking Tasman’ op Youtube). Bovendien verhuur ik deze bijzondere auto als trouwauto (WitteTesla.nl).
Daarnaast ben ik ook actief in Home Automation: slimme schakelaars en sensoren, zodat verlichting, muziek en klimaat automatisch ‘hun ding’ doen.

Als Oudercommissie-lid sta ik graag open voor vragen en suggesties, maar ook voor een vertrouwelijk gesprek. Schroom niet om me aan te spreken of me persoonlijk te benaderen: cyril at vonken punt com

Groetend,
Cyril

© Copyright - Kinderdag verblijf de Schat | Webdesign door Volt Webdesign