Kinderdagverblijf en Buitenschoolse Opvang

Oudercommissie

OUDERCOMMISSIE

De oudercommissie is niet alleen het aanspreekpunt voor de ouders, maar kan ook de directie van kinderopvang “De Schat” adviseren over haar beleid.

Doelstelling

De oudercommissie stelt zich het doel de gemeenschappelijke belangen van ouders en kinderen te behartigen. Een gezamenlijk doel met de directie is kwalitatief hoogwaardige kinderopvang te leveren. Daarnaast heeft de oudercommissie adviesrecht ten aanzien van kwaliteit.
Samenstelling: De oudercommissie bestaat uit minimaal drie leden. Bij de samenstelling wordt erop toegezien dat alle opvangvormen en zoveel mogelijk kindercentra (dependances) evenredig in de oudercommissie vertegenwoordigd zijn.

Overleg

Tenminste driemaal per jaar voert de oudercommissie overleg met de directie. De oudercommissie draagt zorg voor de verslaglegging hiervan.

Klik op de plaatsnaam voor uw oudercommissie

Oudercommissie Breda

  Maarten

  Samen met mijn vriendin Nicole zijn wij de ouders van Sepp. Sepp gaat al 3 dagen per week naar het kinderdagverblijf en laat blijken dat hij het prima naar zijn zin heeft.
  Zelf ben ik werkzaam als accountant bij MFL Accountants en Fiscalisten. Om wat meer betrokken te zijn bij het reilen en zeilen van de opvang ben ik lid geworden van de oudercommissie. Ik hoop op deze manier tevens een bijdrage te leveren aan een prima kinderdagverblijf want we willen uiteindelijk toch allemaal het beste voor onze kinderen.

   VESTIGING BREDA
   Kinderdagverblijf
   Weerijssingel 29
   4812 AB Breda
   T. 076-5329571
   M. deschatbreda@gmail.com
   LRK: 136231895

   Oudercommissie Wijk en Aalburg

    Natasja Vink-Timmermans

    Voorzitter

    Ik ben Natasja Vink-Timmermans, 39 jaar, getrouwd en ik kom uit Veen.

    Mijn man Raymond en ik zijn de trotse ouders van 3 jongens, Scott 3 jaar, Declan 2 jaar en Brayden 1 jaar. Alle drie gaan ze 2 dagen per week naar De Schat in Wijk en Aalburg, daarnaast gaan ze 1 dag per week naar opa en oma. Op die drie dagen werk ik met heel veel plezier als freelance marketeer.

    Ik heb mij aangemeld voor de oudercommissie, omdat ik het belangrijk vind om betrokken te zijn bij de plek waar onze jongens twee dagen per week doorbrengen en waar ze zich zo thuis voelen.

    Door deel uit te maken van de oudercommissie hoop ik een bijdragen te kunnen leveren aan een betrouwbare, leerzame en veilige opvang voor onze kinderen. Een fijne plek waar de kinderen met plezier heen gaan en waar wij als ouders onze kinderen met een gerust hart achter kunnen laten.

    Heb je als ouder ideeën, verbeterpunten of andere suggesties?
    Neem contact met ons op, we horen graag jullie mening!
    Dat kan via deschatwena@gmail.com (mailadres van de oudercommissie) of telefonisch via het kinderdagverblijf 0416-696077, maar spreek mij ook gerust aan als je mij tegenkomt.

      Jerry Bouman

      Penningmeester

      Mijn naam is Jerry Bouman, 39 jaar en geboren en getogen in Wijk en Aalburg.

      Ik ben 5 jaar getrouwd met Rianne en samen hebben we een zoon Daan van 2,5 jaar en een dochter Maud van 4 maanden.
      Beide gaan 1 dag in de week naar het kinderdagverblijf.

      Ik ben werkzaam als BIM-engineer op de afdeling elektrotechniek bij een technisch adviesbureau in Den Bosch. Een leuke, afwisselende baan met fijne collega’s!
      Mijn vrije tijd besteed ik het meest aan mijn gezin en sport. Ik vind het geweldig om leuke dingen te doen met het gezin. Vooral Daan heeft daar nu een mooie leeftijd voor.
      Daarnaast doe ik vrijwilligerswerk bij de voetbalvereniging NOAD’32. Ik zit al 10 jaar in het bestuur.

      Ik ben bij de oudercommissie gegaan omdat ik het leuk vind om mee te denken en een bijdrage te kunnen leveren aan een fijne opvang voor onze kinderen
      Mocht je ideeën hebben om het verblijf van je kind te verbeteren, laat het de oudercommissie weten!

        Arina van Bergeijk-Mans

        Secretaris

        Mijn naam is Arina van Bergeijk-Mans, 36 jaar. Ruim 10 jaar geleden ben ik vanuit Zaltbommel verhuisd naar Wijk en Aalburg.

        Ik ben getrouwd met Mayco en samen hebben we twee zonen, Jim van 9 en Maik van 7. Zij gaan 3 middagen per week naar de BSO.

        Ik werk parttime als juridisch medewerker bij DAS Rechtsbijstand in Den Bosch. Ondanks deze hectische en drukke baan, ga ik met veel plezier naar mijn werk.
        In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek of ga ik uit met zussen en vriendinnen. Ook uitwaaien op het strand of een boswandeling met de kinderen vind ik super om te doen. Op maandag dag ben ik overblijfhulp op De Hoeksteen bij groep 4 en 5.

        Als lid van de oudercommissie wil ik samen met de andere leden advies geven en kritisch kijken naar zaken die goed gaan en zaken die misschien beter zouden kunnen. Ik hoop dat wij als oudercommissie voor alle kinderen van De Schat iets kunnen betekenen door samen de opvang nog beter te maken dan deze nu al is.

         VESTIGING WIJK EN AALBURG
         Kinderdagverblijf
         Azaleastraat 88
         4261 CV Wijk en Aalburg
         T. 0416-696077
         M. deschatwena@gmail.com
         LRK: 212283959

         Binnenkort beschikbaar…

         Binnenkort beschikbaar…

         Oudercommissie Waspik

          Wilma de Rooij

          Mijn naam is Wilma de Rooij en ik ben de moeder van Thomas die op maandag naar de BSO komt en van Stijn die op maandag naar het KDV gaat. Ik werk als groepsleerkracht van een groep 7/8

          Ik ben bij de OC gegaan om me wat meer betrokken te voelen bij de Schat. Ik vind het leuk om mee te denken en zo nodig mee te helpen bij het organiseren van activiteiten, zodat de Schat een plek is waar kinderen met veel plezier komen en zich thuis voelen.

          Mocht je vragen of opmerkingen hebben, schiet me dan gerust aan.

            Relley Oostema

            Samen met mijn man, Marc, heb ik de zorg voor de drie lieve zoontjes, Thijs, Siem en Naut.
            Alle drie komen ze iedere donderdag naar De Schat, Thijs naar de BSO, Siem en Naut naar het kinderdagverblijf. Alle drie genieten iedere keer weer van hun bezoekje aan De Schat.

            Zelf ben ik op donderdag en vrijdag, en één keer in de twee weken op woensdag, onderweg naar bedrijven om ze te helpen bij het opzetten en onderhouden van kwaliteitsmanagementsysteem op het gebied van voedselveiligheid. Daarnaast ben ik een bevoegd lead-auditor voor twee verschillende bureaus.
            Vanuit mijn werkgebied ben ik geïnteresseerd om bij bedrijven een kijkje in de keuken te nemen en mee te denken in hoe zaken verbeterd kunnen worden. Daarom ben ik lid geworden van de oudercommissie van De Schat in Waspik.
            Ik vind het leuk om een bijdrage te leveren aan het steeds weer opnieuw verbeteren van het verblijf van onze en uw kindjes tijdens de opvanguren. We vinden het immers toch allemaal fijn, dat we onze kinderen met alle vertrouwen bij De Schat kunnen achterlaten.
            Mocht u ideeën hebben om het verblijf van uw kind te verbeteren, laat het de oudercommissie weten!
             
            Hartelijke groet,
             
            Relley Oostema – van Loon

              Jeanine van Gulik

              Hallo,
              Ik ben Jeanine van Gulik, 37 jaar en kom uit Waspik.
              Ben moeder van 2 zoons. 1 zoon van drie jaar die op de schat zit, en 1 zoon van zes jaar die op de BSO zit van de schat. Ik ben activiteitenbegeleidster bij Visio. En daarnaast zet ik me op sportief gebied ook in bij verschillende activiteiten. Een tijdje terug ben ik benaderd om in de ouderraad van de schat te komen. Na een paar keer meekijken heb ik besloten om ja te zeggen.
              Ik vind ’t altijd goed en leuk om mee te denken in een organisatie. Je mag ons dus ook altijd benaderen om dingen in te brengen in de vergadering van de schat.

              Dus laat ’t ons weten,

              Groeten Jeanine van Gulik

               VESTIGING WASPIK
               Buitenschoolse opvang
               Locatie Veste
               Wilhelminastraat 6
               5165 TH Waspik
               T. 0416-532419
               LRK: 202887339

               Over ons

               Kinderdagverblijf De Schat is het leukste kinderdagverblijf in de regio Noord Brabant. Wij hebben inmiddels verschillende vestigingen in Waspik, Wijk en Aalburg en Breda. Wij bieden zowel kinderopvang als naschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

               Contact

               Kinderdagverblijf De Schat
               Mob. Tel. Peterjan 06-13117658
               Mob. Tel. Annemijn 06-23406616
               info@kinderdagverblijfdeschat.nl
               www.kinderdagverblijf.nl