Kinderdagverblijf en Buitenschoolse Opvang

Oudercommissie

OUDERCOMMISSIE

De oudercommissie is niet alleen het aanspreekpunt voor de ouders, maar kan ook de directie van kinderopvang “De Schat” adviseren over haar beleid.

Doelstelling

De oudercommissie stelt zich het doel de gemeenschappelijke belangen van ouders en kinderen te behartigen. Een gezamenlijk doel met de directie is kwalitatief hoogwaardige kinderopvang te leveren. Daarnaast heeft de oudercommissie adviesrecht ten aanzien van kwaliteit.
Samenstelling: De oudercommissie bestaat uit minimaal drie leden. Bij de samenstelling wordt erop toegezien dat alle opvangvormen en zoveel mogelijk kindercentra (dependances) evenredig in de oudercommissie vertegenwoordigd zijn.

Overleg

Tenminste driemaal per jaar voert de oudercommissie overleg met de directie. De oudercommissie draagt zorg voor de verslaglegging hiervan.

Klik op de plaatsnaam voor uw oudercommissie

Oudercommissie Sprang-Capelle

  Anique Oude Egbrink

  Mijn naam is Anique Oude Egbrink. Mijn man en ik hebben 2 dochters, Tessa en Maud. Onze oudste dochter, Tessa gaat 2 dagen in de week naar de BSO van De Schat. Ze gaat hier graag naar toe en komt met enthousiaste verhalen en leuke knutselwerkjes weer thuis.

  Omdat ik het belangrijk vind om betrokken te zijn bij de plek waar Tessa 2 middagen in de week speelt, heb ik me aangemeld voor de oudercommissie. Dit is voor mij een leuke manier om betrokken te zijn bij de BSO, de ouders en leidsters. Samen kunnen we ons inzetten voor een leuke, gezellig en veilige plek voor de kinderen.

  Mocht je meer van mij, of van de oudercommissie willen weten, spreek me dan een keer aan. Ook voor vragen of opmerkingen kun je bij mij terecht. Natuurlijk mag je ons ook een mailtje sturen.

  Groetjes,
  Anique

    Jadine Spierings

    Mijn naam is Jadine Spierings, ben 33 jaar en woon samen met mijn man en dochter in Sprang – Capelle. Onze dochter gaat 2 ochtenden in de week naar het kinderdagverblijf van de Schat. Ik merk aan haar dat ze het als heel prettig ervaart, omdat ze vol plezier over de andere kinderen praat.

    Ik ben 3 dagen in de week juf op een basisschool. Met deze achtergrond vind ik het belangrijk om betrokken te zijn bij de gang van zaken binnen het kinderdagverblijf waar mijn dochter zit. Toen er een oproep kwam voor de oudercommissie heb ik mij aangemeld. Samen met de andere leden van de commissie hoop ik een steentje bij te kunnen dragen aan een fijn(e) kinderdagverblijf / BSO, zodat alle kinderen met veel plezier blijven komen. 

    Mochten er vragen of ideeën zijn, spreek mij gerust aan wanneer je me ziet. Daarnaast hebben wij ook een mailadres waarop vragen gesteld mogen worden en ideeën altijd welkom zijn!

      Marieke van Raamsdonk

      Mijn naam is Marieke van Raamsdonk, ik ben getrouwd met Gerrit en samen hebben we een dochter (Amber), die 1 vaste dag per week met veel plezier naar het kinderdagverblijf ‘De Schat’ gaat.
      Naast moeder ben ik werkzaam in het onderwijs als groepsleerkracht.
      Ik ben lid geworden van de oudercommissie omdat ik graag op de hoogte ben van wat er speelt binnen de organisatie. Ik ervaar ‘De Schat’ als een fijne opvang en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

       VESTIGING SPRANG-CAPELLE
       Kinderdagverblijf &
       Buitenschoolse opvang
       Nieuwevaart 11
       5161 AN Sprang-Capelle
       T. 06-44520693
       LRK: 877180891 KDV
       LRK: 679433491 BSO

       Oudercommissie Waspik

        Chantal van Loon

        Mijn naam is Chantal van Loon, ik ben 26 jaar en woon samen met mijn vriend Jelle en onze zoons Teun en Gijs in Waspik. Teun gaat iedere dinsdag en vrijdagochtend naar de schat & Gijs iedere dinsdag. Ik merk aan Teun dat hij het heel erg naar zijn zin heeft en vol met verhalen thuis komt.

        Na de oproep om bij de oudercommissie te komen, was ik meteen enthousiast. Ik vindt het belangrijk om mijn kinderen naar een voor hun fijne en veilige omgeving te brengen. En wil hier graag me steentje aan bijdrage. 

        Mocht je vragen, opmerkingen of ideeën hebben spreek me gerust aan. Dan kan ik samen met de andere ouders kijken wat we kunnen betekenen voor jullie.

          Ellen Verschuren

          Beste ouders

          Ik ben Ellen Verschuren, moeder van Aafke en Lucas.
          Aafke zit bij de Zeerovers en Lucas bij de Rakkertjes.

          Sinds juni 2019 zit ik in de oudercommissie van KDV De Schat.

          Heb je een vraag, idee, fijne of minder fijne ervaring of iets anders dat je onder de aandacht zou willen brengen bij de oudercommissie, spreek me dan aan of neem contact met me op!

          Graag tot ziens!

           VESTIGING WASPIK
           Buitenschoolse opvang
           Locatie Veste
           Wilhelminastraat 6
           5165 TH Waspik
           T. 0416-532419
           LRK: 202887339

            Cyril Vonken

            Mijn naam is Cyril Vonken, vader van Timo (de allereerste inschrijving bij De Schat Eethen :-).
            Ik ben zelfstandig ondernemer en heb een software-bedrijf dat zich voornamelijk bezig houdt met het aan elkaar koppelen van verschillende gegevens en systemen, zodat werkprocessen slimmer of sneller worden. Ook heb ik een passie voor alternatieve energie zoals electrisch rijden, zonnepannelen en warmtepompen.
            In Eethen ben ik bekend van ‘de Witte Tesla’ waarover ik ook vlog (‘Talking Tasman’ op Youtube). Bovendien verhuur ik deze bijzondere auto als trouwauto (WitteTesla.nl).
            Daarnaast ben ik ook actief in Home Automation: slimme schakelaars en sensoren, zodat verlichting, muziek en klimaat automatisch ‘hun ding’ doen.
            Als Oudercommissie-lid sta ik graag open voor vragen en suggesties, maar ook voor een vertrouwelijk gesprek. Schroom niet om me aan te spreken of me persoonlijk te benaderen: cyril at vonken punt com
            Groetend,
            Cyril

              Debbie Vos-van Wijnen.

              Ik zal mijzelf even voorstellen:
              Mijn naam is Debbie Vos-van Wijnen.
              Ik ben de moeder van Chelsea, Chelsea speelt op dinsdag bij De Speurneuzen.

              Ik ben zelf werkzaam als pedagogisch medewerkster bij Trema Kinderopvang.
              De reden dat ik bij de OC ben gegaan is, dat ik graag op de hoogte ben over wat er binnen De Schat allemaal afspeelt.
              Het leuke is dat je mee mag denken als ouder en je advies mag geven.

              Weet dat we als oudercommissie er zijn voor de kinderen en jullie als ouders.
              Mochten er vragen, ideeën of klachten zijn benader ons gerust.

                Anneke Treffers – van der Meijden

                Mijn naam is Anneke Treffers – van der Meijden, ben 28 jaar en woon samen met mijn man en 2 dochters, Maud en Benthe in Eethen. Onze beide dochters gaan op dinsdag en vrijdagochtend naar De Schat.
                Maud gaat vanaf September 2019 naar school dus dan naar de BSO.
                Ik merk aan beide dat ze het erg leuk vinden en met plezier naar De Schat gaan.

                Ik heb mij aangemeld voor de oudercommissie om op de hoogte te zijn van zaken die spelen. Op deze manier is het leuk om betrokken te zijn bij het KDV, ouders en leidsters.

                Vragen, opmerkingen, suggesties, klachten kun je altijd bij ons kwijt.

                  Simone Potters

                  “Hallo! Mijn naam is Simone Potters. Ik woon samen met mijn man, Ronald en onze zoon Jonas in Eethen. Jonas gaat met veel plezier twee dagen naar de opvang. Hij komt enthousiast terug en is weg van de leidsters. Vooral het knutselen en verven vindt hij erg gezellig.
                  Ik ben graag betrokken bij de organisatie en op de hoogte van de ontwikkelingen omdat deze van invloed zijn op onze zoon. Ik ervaar De Schat als een fijn kinderdagverblijf en denk graag mee met de organisatie om de kwaliteit te waarborgen. Mochten er vragen zijn, benader me gerust wanneer je mij ziet of neem contact met ons op via het algemene email adres. We zijn altijd benieuwd naar ervaringen en staan open voor ideeën!”

                   Oudercommissie Wijk en Aalburg

                   VESTIGING WIJK EN AALBURG
                   Kinderdagverblijf
                   Azaleastraat 88
                   4261 CV Wijk en Aalburg
                   T. 0416-696077
                   M. deschatwena@gmail.com
                   LRK: 212283959

                   Oudercommissie Breda

                   VESTIGING BREDA
                   Kinderdagverblijf
                   Weerijssingel 29
                   4812 AB Breda
                   T. 076-5329571
                   LRK: 136231895

                   Over ons

                   Kinderdagverblijf ‘De Schat’ is het leukste kinderdagverblijf in de regio Noord-Brabant! Wij hebben inmiddels verschillende vestigingen in Waspik, Sprang-Capelle, Wijk en Aalburg, Breda en Eethen.

                   Contact

                   Kinderdagverblijf De Schat
                   Mob. Tel. Peterjan 06-13117658
                   Mob. Tel. Annemijn 06-23406616
                   info@kinderdagverblijfdeschat.nl
                   www.kinderdagverblijf.nl