Kinderdagverblijf en Buitenschoolse Opvang

Oudercommissie

OUDERCOMMISSIE

De oudercommissie is niet alleen het aanspreekpunt voor de ouders, maar kan ook de directie van kinderopvang “De Schat” adviseren over haar beleid.

Doelstelling

De oudercommissie stelt zich het doel de gemeenschappelijke belangen van ouders en kinderen te behartigen. Een gezamenlijk doel met de directie is kwalitatief hoogwaardige kinderopvang te leveren. Daarnaast heeft de oudercommissie adviesrecht ten aanzien van kwaliteit.
Samenstelling: De oudercommissie bestaat uit minimaal drie leden. Bij de samenstelling wordt erop toegezien dat alle opvangvormen en zoveel mogelijk kindercentra (dependances) evenredig in de oudercommissie vertegenwoordigd zijn.

Overleg

Tenminste driemaal per jaar voert de oudercommissie overleg met de directie. De oudercommissie draagt zorg voor de verslaglegging hiervan.

Klik op de plaatsnaam voor uw oudercommissie

Oudercommissie Breda

VESTIGING BREDA
Kinderdagverblijf
Weerijssingel 29
4812 AB Breda
T. 076-5329571
M. deschatbreda@gmail.com
LRK: 136231895

Oudercommissie Wijk en Aalburg

VESTIGING WIJK EN AALBURG
Kinderdagverblijf
Azaleastraat 88
4261 CV Wijk en Aalburg
T. 0416-696077
M. deschatwena@gmail.com
LRK: 212283959

Binnenkort beschikbaar…

Binnenkort beschikbaar…

Oudercommissie Waspik

  Wilma de Rooij

  Mijn naam is Wilma de Rooij en ik ben de moeder van Thomas die op maandag naar de BSO komt en van Stijn die op maandag naar het KDV gaat. Ik werk als groepsleerkracht van een groep 7/8

  Ik ben bij de OC gegaan om me wat meer betrokken te voelen bij de Schat. Ik vind het leuk om mee te denken en zo nodig mee te helpen bij het organiseren van activiteiten, zodat de Schat een plek is waar kinderen met veel plezier komen en zich thuis voelen.

  Mocht je vragen of opmerkingen hebben, schiet me dan gerust aan.

    Jeanine van Gulik

    Hallo,
    Ik ben Jeanine van Gulik, 37 jaar en kom uit Waspik.
    Ben moeder van 2 zoons. 1 zoon van drie jaar die op de schat zit, en 1 zoon van zes jaar die op de BSO zit van de schat. Ik ben activiteitenbegeleidster bij Visio. En daarnaast zet ik me op sportief gebied ook in bij verschillende activiteiten. Een tijdje terug ben ik benaderd om in de ouderraad van de schat te komen. Na een paar keer meekijken heb ik besloten om ja te zeggen.
    Ik vind ’t altijd goed en leuk om mee te denken in een organisatie. Je mag ons dus ook altijd benaderen om dingen in te brengen in de vergadering van de schat.

    Dus laat ’t ons weten,

    Groeten Jeanine van Gulik

     VESTIGING WASPIK
     Buitenschoolse opvang
     Locatie Veste
     Wilhelminastraat 6
     5165 TH Waspik
     T. 0416-532419
     LRK: 202887339

     Over ons

     Kinderdagverblijf De Schat is het leukste kinderdagverblijf in de regio Noord Brabant. Wij hebben inmiddels verschillende vestigingen in Waspik, Wijk en Aalburg en Breda. Wij bieden zowel kinderopvang als naschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

     Contact

     Kinderdagverblijf De Schat
     Mob. Tel. Peterjan 06-13117658
     Mob. Tel. Annemijn 06-23406616
     info@kinderdagverblijfdeschat.nl
     www.kinderdagverblijf.nl