Kinderdagverblijf en Buitenschoolse Opvang

Oudercommissie

OUDERCOMMISSIE

De oudercommissie is niet alleen het aanspreekpunt voor de ouders, maar kan ook de directie van kinderopvang “De Schat” adviseren over haar beleid.

Doelstelling

De oudercommissie stelt zich het doel de gemeenschappelijke belangen van ouders en kinderen te behartigen. Een gezamenlijk doel met de directie is kwalitatief hoogwaardige kinderopvang te leveren. Daarnaast heeft de oudercommissie adviesrecht ten aanzien van kwaliteit.
Samenstelling: De oudercommissie bestaat uit minimaal drie leden. Bij de samenstelling wordt erop toegezien dat alle opvangvormen en zoveel mogelijk kindercentra (dependances) evenredig in de oudercommissie vertegenwoordigd zijn.

Overleg

Tenminste driemaal per jaar voert de oudercommissie overleg met de directie. De oudercommissie draagt zorg voor de verslaglegging hiervan.

Klik op de plaatsnaam voor uw oudercommissie

Oudercommissie Breda

VESTIGING BREDA
Kinderdagverblijf
Weerijssingel 29
4812 AB Breda
T. 076-5329571
LRK: 136231895

Oudercommissie Wijk en Aalburg

VESTIGING WIJK EN AALBURG
Kinderdagverblijf
Azaleastraat 88
4261 CV Wijk en Aalburg
T. 0416-696077
M. deschatwena@gmail.com
LRK: 212283959

Binnenkort beschikbaar…

Oudercommissie Waspik

  Wilma de Rooij

  Mijn naam is Wilma de Rooij en ik ben de moeder van Thomas die op maandag naar de BSO komt en van Stijn die op maandag naar het KDV gaat. Ik werk als groepsleerkracht van een groep 7/8

  Ik ben bij de OC gegaan om me wat meer betrokken te voelen bij de Schat. Ik vind het leuk om mee te denken en zo nodig mee te helpen bij het organiseren van activiteiten, zodat de Schat een plek is waar kinderen met veel plezier komen en zich thuis voelen.

  Mocht je vragen of opmerkingen hebben, schiet me dan gerust aan.

    Jeanine van Gulik

    Hallo,
    Ik ben Jeanine van Gulik, 37 jaar en kom uit Waspik.
    Ben moeder van 2 zoons. 1 zoon van drie jaar die op de schat zit, en 1 zoon van zes jaar die op de BSO zit van de schat. Ik ben activiteitenbegeleidster bij Visio. En daarnaast zet ik me op sportief gebied ook in bij verschillende activiteiten. Een tijdje terug ben ik benaderd om in de ouderraad van de schat te komen. Na een paar keer meekijken heb ik besloten om ja te zeggen.
    Ik vind ’t altijd goed en leuk om mee te denken in een organisatie. Je mag ons dus ook altijd benaderen om dingen in te brengen in de vergadering van de schat.

    Dus laat ’t ons weten,

    Groeten Jeanine van Gulik

     VESTIGING WASPIK
     Buitenschoolse opvang
     Locatie Veste
     Wilhelminastraat 6
     5165 TH Waspik
     T. 0416-532419
     LRK: 202887339

     Oudercommissie Sprang-Capelle

      Anique Oude Egbrink

      Mijn naam is Anique Oude Egbrink. Mijn man en ik hebben 2 dochters, Tessa en Maud. Onze oudste dochter, Tessa gaat 2 dagen in de week naar de BSO van De Schat. Ze gaat hier graag naar toe en komt met enthousiaste verhalen en leuke knutselwerkjes weer thuis.

      Omdat ik het belangrijk vind om betrokken te zijn bij de plek waar Tessa 2 middagen in de week speelt, heb ik me aangemeld voor de oudercommissie. Dit is voor mij een leuke manier om betrokken te zijn bij de BSO, de ouders en leidsters. Samen kunnen we ons inzetten voor een leuke, gezellig en veilige plek voor de kinderen.

      Mocht je meer van mij, of van de oudercommissie willen weten, spreek me dan een keer aan. Ook voor vragen of opmerkingen kun je bij mij terecht. Natuurlijk mag je ons ook een mailtje sturen.

      Groetjes,
      Anique

        Jadine Spierings

        Mijn naam is Jadine Spierings, ben 33 jaar en woon samen met mijn man en dochter in Sprang – Capelle. Onze dochter gaat 2 ochtenden in de week naar het kinderdagverblijf van de Schat. Ik merk aan haar dat ze het als heel prettig ervaart, omdat ze vol plezier over de andere kinderen praat.

        Ik ben 3 dagen in de week juf op een basisschool. Met deze achtergrond vind ik het belangrijk om betrokken te zijn bij de gang van zaken binnen het kinderdagverblijf waar mijn dochter zit. Toen er een oproep kwam voor de oudercommissie heb ik mij aangemeld. Samen met de andere leden van de commissie hoop ik een steentje bij te kunnen dragen aan een fijn(e) kinderdagverblijf / BSO, zodat alle kinderen met veel plezier blijven komen. 

        Mochten er vragen of ideeën zijn, spreek mij gerust aan wanneer je me ziet. Daarnaast hebben wij ook een mailadres waarop vragen gesteld mogen worden en ideeën altijd welkom zijn!

          Marieke van Raamsdonk

          Mijn naam is Marieke van Raamsdonk, ik ben getrouwd met Gerrit en samen hebben we een dochter (Amber), die 1 vaste dag per week met veel plezier naar het kinderdagverblijf ‘De Schat’ gaat.
          Naast moeder ben ik werkzaam in het onderwijs als groepsleerkracht.
          Ik ben lid geworden van de oudercommissie omdat ik graag op de hoogte ben van wat er speelt binnen de organisatie. Ik ervaar ‘De Schat’ als een fijne opvang en daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.

           VESTIGING SPRANG-CAPELLE
           Kinderdagverblijf &
           Buitenschoolse opvang
           Nieuwevaart 11
           5161 AN Sprang-Capelle
           T. 06-44520693
           LRK: 877180891 KDV
           LRK: 679433491 BSO

           Over ons

           Kinderdagverblijf De Schat is het leukste kinderdagverblijf in de regio Noord Brabant. Wij hebben inmiddels verschillende vestigingen in Waspik, Wijk en Aalburg en Breda. Wij bieden zowel kinderopvang als naschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

           Contact

           Kinderdagverblijf De Schat
           Mob. Tel. Peterjan 06-13117658
           Mob. Tel. Annemijn 06-23406616
           info@kinderdagverblijfdeschat.nl
           www.kinderdagverblijf.nl