Kinderdagverblijf en Buitenschoolse Opvang

Kinderopvang De Schat ondertekent het Convenant Voor- en Vroegschoolse Educatie

kinderdag-verblijf-de-schat

Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) is ontwikkelt voor het jonge kind in de leeftijd tot 6 jaar. Deze programma’s zijn speciaal samengesteld voor kinderen met een risico op taal- en ontwikkelingsachterstand met als doel het voorkomen, vroegtijdig opsporen en aanpakken van deze achterstanden.
Het Convenant Voor- en Vroegschoolse Educatie is voortgekomen uit een samenwerking tussen het consultatiebureau, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven, basisscholen en de bibliotheek uit de Gemeente Aalburg. In het convenant staan de intenties en afspraken met betrekking op de uitvoering van deze educatie. Alle partijen die betrokken zijn geweest bij de totstandkoming van dit Convenant hebben donderdag 21 april 2016 officieel getekend in het Gemeentehuis Aalburg onder begeleiding van Wethouder Cees Schreuders.

Laat een reactie achter

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Over ons

Kinderdagverblijf De Schat is het leukste kinderdagverblijf in de regio Noord Brabant. Wij hebben inmiddels verschillende vestigingen in Waspik, Wijk en Aalburg en Breda. Wij bieden zowel kinderopvang als naschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Contact

Kinderdagverblijf De Schat
Mob. Tel. Peterjan 06-13117658
Mob. Tel. Annemijn 06-23406616
info@kinderdagverblijfdeschat.nl
www.kinderdagverblijf.nl