Kinderdagverblijf en Buitenschoolse Opvang

De Schat tekent certificaat Coördinator Boekstart

BoeBoekStart in de kinderopvang is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen wil bevorderen. Het gaat uit van de gedachte dat kinderen die al op jonge leeftijd in aanraking komen met boeken een voorsprong ontwikkelen waar ze hun hele leven voordeel van hebben.

BoekStart biedt kinderopvangmedewerkers trainingen om hun kennis op het gebied van voorlezen en kinderboeken uit te breiden. Dit leidt tot deskundigheidsbevordering en vernieuwende inzichten. Voorlezen voor kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, stimuleert de taalontwikkeling en bezorgt plezier. Kinderdagverblijf De Schat heeft tijdens een intensieve samenwerking met de bibliotheek Midden Brabant  een voorleesklimaat voor  de locatie in Waspik en Sprang-Capelle opgezet. Afgelopen dinsdag 24 mei werd deze samenwerking bekroond met een certificaat voor twee van onze medewerkers. Wij zijn erg trots op hen!

kinderdagverblijfdeschat-boekstart

Laat een reactie achter

Over ons

Kinderdagverblijf ‘De Schat’ is het leukste kinderdagverblijf in de regio Noord-Brabant! Wij hebben inmiddels verschillende vestigingen in Waspik, Sprang-Capelle, Wijk en Aalburg, Breda en Eethen.

Contact

Kinderdagverblijf De Schat
Mob. Tel. Peterjan 06-13117658
Mob. Tel. Annemijn 06-23406616
info@kinderdagverblijfdeschat.nl
www.kinderdagverblijf.nl